Direktlänk till inlägg 27 januari 2011
Håller just nu på att baka äggpizza. Pizza botten är baserad på ägg&philadelpha med tomatsås som jag kryddat med sambal sås, rostade pinjenötter, mossarella, parmaskinka och färsk basilika! Dom är fortfarande i ugnen, väntar med spänning! Inte ofta jag gör mat :)
Lämnade också in min ansökan idag! Känns helt okej bra :)
Fick svar "jag kontaktar dig nästa vecka - så du inte tror att jag glömt dig :) "
Och får jag det inte så har jag iallafall försökt och vågat. Det är ett steg i rätt riktning att bara våga försöka.
sandranatahalie.wordpress.com (finare och bättre, kommer dessutom kunna blogga oftare) varför byter jag blogg fram och tillbaka...? ...
hej hopp gummisnopp! Sitter på jobbet nu och har lite Avail tid, dvs. ingen kö, ingen som ringer in :) Superskönt med lite paus emellan samtalen.Gjorde sällskap med Linn Forsberg idag till jobbet, tjejen har fått jobb på 3butik och ska vara på utbild...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 |
26 | 27 | 28 |
29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|