Alla inlägg under januari 2011

Av sandra - 26 januari 2011 23:28

Efter att ha gråtit en skvätt över skorna tröstade jag mig själv med lite annan shopping från topshop.


  

Ponchon och skärpet hade jag redan kikat på, klänningen hittade jag och det fanns bara min storlek kvar (lite tur hade jag iaf). Klänningen ser ju skitful ut ser jag. Men den var faktiskt finare när man zoomade in och så :)

Av sandra - 26 januari 2011 22:30

  

Skorna jag suktat efter, nu när lönen äntligen kommit. Nej då har dom sålt slut...såklart. På 1 vecka och såklart bara min storlek.

Av sandra - 26 januari 2011 21:36

Kom hem från jobbet för 30 minuter sedan, en låång dag med andra ord men dagen idag på jobbet gick bra, sålde även 2 abonnemang - lite extra klirr och en liten lättnad. Har även fått uppgift från chefen att agera "ordningsvakt" haha med andra ord - hålla lite fint. Och även fixa platserna åt de nya i teamet. Så idag sprang jag runt och ordnade namnskyltar åt alla i olika färger :D Vad fint vi har det i team hip-hop.


Sitter just nu och tittar på en tråkig serie och finjusterar min ansökan litegrann :)

Av sandra - 26 januari 2011 00:17

Imorse tränade jag med Stephanie - hur skönt som helst! Sedan knallade vi 5 minuter till vårt jobb och satte igång. Jobbdagen kändes lång med det gick an ändå.


Nu efter jobbet har jag bara varit sjukt sjukt nervös. Jag har suttit och jobbat på ett personligt brev då jag ska söka en intern tjänst inom 3 och jag hoppas verkligen det går vägen. Snacka om att man får skrivkramp och helt plötsligt finner man inte ett enda ord. Det är så svårt det där.


Men nu har jag fått ihop ett, äntligen - det ska bara finjusteras litegrann så nu kan jag slappna av och go to bed. Godnatt!

Av sandra - 24 januari 2011 23:15

Idag har varit en rätt så okej dag - eller en väldigt okej dag. En lite rolig händelse var påväg hem från jobbet när jag och Stephanie satt på tunnelbanan. En kille rusar in och skriker FBI! FBI! och riktar "pistolen" rakt på mig (ihopknäppta händer då). Han sätter sig sedan och pratar och flummiga saker med oss och gud vad vi skrattade. Stephanie filmade och han hotade att det skulle gå illa. Jag sa "vadå ska du skicka FBI eller? han svarade: "Nej.... CIA".


Vilka sjuka människor det finns... Vi gick sedan en promenad på 40 minuter och vid 22-tiden idag var jag hemma. Nu ska jag ta en snabb dusch sedan sova. Imorgon ska jag upp tidigt och träna innan jobbet med Stephanie, grymt skönt!


BFF <3

Av sandra - 24 januari 2011 18:50

Dagens roligaste: Mitt 3svars meddelande jag lämnade till Stephanie i lördags: "heeeööiiij jaaaaeeehihi heeäämma nuuuueeeee e e e e e e e e ee pusshej"


Dagens tråkigaste:  En kund som ville byta nummer för att hennes läckt ut och hon var mordhotat. :( Usch lider med sånna människor.


Dagens hurtiga: Ut och promenera efter jobbet med Stephanie. Gogogo!


Dagens trevligaste: Min lunch med fina Therese


Dagens pinsamma: Alla på jobbet som sa: Har du skorna på rätt fot idag Sandra!? Vad bra!

Av sandra - 23 januari 2011 19:09

Min fylla igår var nog värre än jag trodde.


Stephanie mms'ade ett filmklipp till mig. Hon hade filmat mig på tunnelbanan. Haha fy säger jag bara.


Kollade igenom mina sms nu också från gårdagen. Jag har tydligen smsat  med flera personer från 21-00 och jag minns det inte ens! Alla sms var helt flummiga och felstavade hahahhahahahaaha jag dör lite.

Av sandra - 23 januari 2011 14:10

Nej, ska ta en dusch nu och sedan sticka iväg på årets första gymnastik träning (för min del) med mina tjejer! Som jag saknat gymnastiken! Äntligen.


Älskar att träna dessa tjejer.

Ovido - Quiz & Flashcards